UVBTK

NYHETER

Dagläger i augusti 2024

Publicerad 5 juli 2024

Under vecka 33 (måndagen den 12 augusti - fredagen den 16 augusti har UVBTK pingisläger i Vilunda sporthall. Lägret är öppet för spelare som är sju år eller äldre och på alla nivåer, både nybörjare och mer erfarna spelare. Man måste inte vara medlem i UVBTK för att delta. Även vuxna spelare som vill starta upp säsongen med några dagars pingis är välkomna att höra av sig, så pratar vi om hur vi kan utforma träningen så att det passar alla.


Deltagarna är välkomna från kl 09:30 och träningen startar kl 10:00. Tränare finns på plats i hallen under hela dagen, även under lunchpausen (11:45-13:00). Dagen avslutas kl 15:00. 
Avgiften är 800 kr (eller 250 kr per dag för 1-3 dagar) och betalas till pg 486 81 08-4 när ni fått bekräftelse på anmälan. 
Vi bjuder på frukt. Spelarna tar med egen lunch eller pengar till att gå iväg och köpa lunch. Det finns racketar att låna.


Anmälan är bindande och görs i mejl till tony.hulthen@uvbtk.se  Ange spelarens namn och vilka dagar som anmälan gäller, samt kontaktuppgifter till vårdnadshavare. Antalet deltagare per dag är begränsat. 
De ordinarie träningarna startar veckan efter lägret, på onsdagen den 21 augusti.

5 juni - Säsongsavslutning + Sommaravslutning

Publicerad 3 juni 2024

Slutet för säsongen närmar sig och informationen kommer ut på hemsidan väldigt sent.

Avslutningen sker under ordinarie träningstid 5/6 19:30 i Vilundahallen.
Då tar vi en paus med träningarna tills nästa säsong startar den 21/8 för både pingisskola (18:30) och träningsgrupp (19:30).

Träning kommer att ske som vanligt för Pingisskolan.

Under avslutningen kommer UVBTK:s årliga pris årets Ragnar delas ut till två spelare (läs mer under årets Ragnar). Ordförande kommer också säga några väl valda ord och träning fortsätter för träningsgruppen.

Vi tackar spelare, tränare och föräldrar för denna säsong.

Så ses vi förstås i Augusti, vi önskar oss alla fantastisk sommar!

Dagläger under Påsklovet

Publicerad 19 mars 2024

Under påsklovet vecka 14 (tisdagen den 2 april - fredagen den 5 april) har UVBTK dagläger i Vilunda sporthall. Lägret är öppet för spelare som är sju år eller äldre och på alla nivåer, både nybörjare och mer erfarna spelare. 

OBS: Under påsklovet (söndag-söndag) är alla klubbens ordinarie träningar inställda.

Träningen under lägret börjar kl 10 och tränarna (Wiktor och Arons) finns på plats från kl 09.30. Dagen avslutas kl 15:00. Under lunchpausen (11:45-13:00) finns tränare på plats i lokalen. Ordinarie kod till lokalen gäller. 

Avgiften för lägret är 600 kr (eller 250 kr per dag för 1-2 dagar) och betalas till pg 486 81 08-4 när ni fått bekräftelse på anmälan. 

Vi bjuder på frukt. Spelarna tar med egen lunch eller pengar till att gå iväg och köpa lunch. Det finns racketar att låna.

Anmälan är bindande och görs i mejl till tony.hulthen@uvbtk.se 

Ange spelarens namn och vilka dagar som anmälan gäller, samt kontaktuppgifter till vårdnadshavare. Antalet deltagare per dag är begränsat. 

Välkommen till UVBTK Årsmöte 2024

Publicerad 5 mars 2024

Välkommen till UVBTK årsmöte 2024. 

UVBTK har haft ett bra 2023 där vi arbetat med träning, stabilitet, policy och att uppdatera föreningens stadgar.  

Mötet sker 26/3 kl. 19:00 på plats i Vilundasamlingsal (ett rött hus precis bakom pingishallen i Vilunda) och det finns fika att tillgå. Det går även att vara med på länk via Teams. 

Anmäl er gärna för att vi ska veta hur mycket fika vi ska fixa. Detta gör ni genom att skicka ett mail till info@uvbtk.se  senast 22/3.

Möteslänk och handlingar som skall gås igenom har skickats ut, men kan på begäran skickas ut igen. Hör bara av er till info@uvbtk.se om ni vill ha dessa skickade till er igen.

Varmt välkomna!
Hälsningar, UVBTK styrelse

Sportlovsläger!

Publicerad 20 februari 2024

Under sportlovet vecka 9 (måndagen den 26 feb - fredagen den 1 mars) har UVBTK läger i Vilunda sporthall. Lägret är öppet för spelare som är sju år eller äldre och på alla nivåer, både nybörjare och mer erfarna spelare. 

OBS: Under lovet (söndag-söndag) är alla klubbens ordinarie träningar inställda.

Träningen under lägret börjar kl 10:00 och tränare finns på plats från kl 09.30. Dagen avslutas kl 15:00. Under lunchpausen (11:45-13:00) finns tränare på plats i lokalen. Ordinarie kod till lokalen gäller. 

Avgiften är 800 kr (eller 250 kr per dag för 1-3 dagar) och betalas till pg 486 81 08-4 när ni fått bekräftelse på anmälan. 

Vi bjuder på frukt. Spelarna tar med egen lunch eller pengar till att gå iväg och köpa lunch.

Anmälan är bindande och görs i mejl till tony.hulthen@uvbtk.se 

Ange spelarens namn och vilka dagar som anmälan gäller, samt kontaktuppgifter till vårdnadshavare. Antalet deltagare per dag är begränsat. 

Anmälan är nu öppen för UVBTK:s klubbmästerskap 2024

Publicerad 18 januari 2024

Klubbmästerskapet kommer bli ett fantastiskt ögonblick för spelare, föräldrar och anhöriga i UVBTK att samlas och spela pingis tillsammans. Huvudfokuset är deltagande och gemenskap, där alla yngre medlemmar som deltar kommer att få pris!

Alla som ska spela behöver anmälas! Anmälan och mer information finns på sidan för KM.

Sista anmälningsdag är den 14:e Februari.

Varmt välkomna!

Julavslutning 2023

Publicerad 15 november 2023
Uppdaterad 6 december 2023

Avslutningen för höstterminen sker den 18/12 2023 kl 19:30 mellan pingisskolans och träningsgruppens träningspass (så gå på träningen som vanligt), detta kommer att ta ca. 10-15 min.

Vi kommer att ha en lite extra rolig och lite mer lättsam träning, samt tacka spelare, föräldrar och tränare för denna termin. Ordförande kommer givetvis att hålla sitt fantastiska linjetal, inget ni vill missa!

Till avslutningen kommer vi också att servera lite julfika med julmust och pepparkakor.

Vi ser fram emot att ses igen nästa termin!

Terminsstart VT 2024 sker 10/1, ordinarie träningstid.

Ny Tävlingsansvarig - Dags att börja tävla!

Publicerad 13 november 2023
Uppdaterad 22 februari 2024

Vår nye ansvarig för anmälan till tävlingar heter Kent Olsson och han kommer att hantera all anmälan till tävlingar från UVBTK. Mer information om hur anmälan går till finns under fliken tävling. Vid frågor kan ni skicka ett mejl till kentolsson18@gmail.com

Han kommer också att se till att det finns tävlingar att anmäla sig till.

Bland det roligaste och mest lärorika med pingis är att komma ut och tävla! Se till att ni kommer ut och har riktigt roligt där ute!

Höstlovsläger 2023

Publicerad 5 oktober 2023

Under höstlovet (måndagen den 30 okt - fredagen den 3 nov) har vi dagläger i Vilunda sporthall. Lägret är öppet för spelare på alla nivåer och åldrar, från nybörjare och uppåt. Tränare är Eliah och Arons. 

OBS: Under höstlovet (29 oktober - 5 november) är alla ordinarie träningar inställda, förutom Träningsgruppens träning på onsdagen. 

Träningen under lägret börjar kl 10:00 och tränare finns på plats från kl 09.30. Dagen avslutas kl 15:00. Under lunchpausen (11:45-13:00) finns tränare på plats i lokalen. Ordinarie kod till lokalen gäller. 

Avgiften är 800 kr (eller 250 kr per dag för 1-3 dagar) och betalas till pg 486 81 08-4 när ni fått bekräftelse på anmälan. 

Vi bjuder på frukt. Spelarna tar med egen lunch eller pengar till att gå iväg och köpa lunch.

Anmälan är bindande och görs i mejl till tony.hulthen@uvbtk.se 

Ange spelarens namn och vilka dagar som anmälan gäller, samt kontaktuppgifter till vårdnadshavare. Antalet deltagare per dag är begränsat. 

Varmt välkomna!

Terminsstart HT 23

Publicerad 13 augusti 2023

Terminsstart för UV Bordtennisklubb drar igång den 23:e Augusti i Vilunda sporthall (B-hallen).

Pingisskolan spelar 18:30 - 19:30
Träningsgruppen spelar 19:30 - 21:00

Viktigt att veta är att vara på plats ca. 10 min innan sitt träningspass startar, så att vi kan hjälpas åt med att ta fram bord och material. Samtliga spelare i träningsgruppen stannar kvar och plockar in bord och material efter sitt träningspass.

Det kommer även att spelas en seriematch denna dag, varmt välkomna att titta och heja UVBTK till seger!

Varmt välkomna till en ny säsong allihop!

Träningsläger sommar 2023

Publicerad 21 juni 2023

Den 7-11 augusti har UVBTK ett läger för barn och ungdomar (7 år och äldre) som vill spela pingis och ha roligt på lovet. Lägret är öppet både för de som tränar pingis regelbundet och för barn och ungdomar som aldrig har spelat pingis förut. 

Lägret bekostas genom stöd från kommunen och är gratis, utan avgift. Antalet platser är begränsat och för att vara med krävs en anmälan via e-post.

Deltagarna tar med egen lunchmat, skor för inomhusidrott och en vattenflaska. Om man inte har ett eget racket så finns det att låna. Vi bjuder på frukt. 

Lägret leds av unga tränare, som är på plats från kl 09:30 varje dag. Klockan 10:00 ska alla vara redo att börja första träningspasset.
11:30-13:00 är det paus för lunch. De som har med sig mat är kvar i hallen under pausen. De som går iväg för att äta, ska vara tillbaka i tid till att träningen börjar igen kl 13:00. 
Aktiviteterna slutar kl 15:00.


Anmälan görs via e-post till: 
johanneshulthen1@gmail.com

Anmälan ska innehålla:
- Deltagarens namn och födelseår
- Vilka dagar som anmälan gäller
- Namn och kontaktuppgifter till förälder/anhörig
- Eventuella allergier eller annan relevant information 

 Vinnare av KM 2023!

Publicerad 9 juni 2023

Här har vi de efterlängtade topp 3 från UVBTK:s klubbmästerskap!
Det var ett väldigt lyckat klubbmästerskap där många av våra medlemmar fick känna lite på hur det är att tävla. Framförallt var det väldigt roligt att se alla spela under dessa former!

Familjedubbel:
1. Fam. Taha Sabah
2. Fam. Johannes Lundgren

Lottad dubbel:
1. Arons Senfelds/ Yaroslav Krylov
2. Claes Hederström / Jan R

Juniorklassen (singel):
1. Elton Lundgren
2. Oscar Stillman
3. Claes Hederström

Seniorklassen (singel):
1. Johannes Lundgren
2. Taha Sabah
3. Arons Senfelds

Pensionärsklassen (singel):
1. Jan Rydberg
2. Hans Wennberg
3. Jan Bjurnér

Sommaravslutning 2023

Publicerad: 23 maj 2023

Den 7 juni är det dags för UVBTK:s sommaravslutning. Där tackar vi för en fantastisk säsong med våra spelare, tränare och föräldrar.

Så här blir avslutningen:
18:30-19:30: Pingisskolan har träning
19:30-19:45: Gemensam avslutning och utdelande av priser (inkl. årets Ragnar)
19:45-21:00: Träningsgruppen tränar

Nu på söndag (den 28 maj) ställer vi in all träning, eftersom vi har klubbmästerskap. Annars har vi träning på ordinarie träningstider fram till avslutningen. 

Under sommaren kommer vi eventuellt att ha träningsläger under vecka 32 (dagtid, måndag-fredag). Vi skickar ut info om sommarlägret inom kort.

Varmt välkomna och ha en skön sommar!

Klubbmästerskap (KM) 2023

Publicerad: 22 apr 2023
Uppdaterad: 15 maj 2023

Den 28 maj är det dags för klubbmästerskap för medlemmar i UVBTK!

Detta är ett tillfälle för oss att samlas, ha kul och spela pingis tillsammans!

Det kommer att finnas fika och lite mat att köpa till ett självkostnadspris.

Det kommer att finnas spelklasser för alla, föräldrar, seniorer och pensionärer inkluderat.
Mer info om i fliken KM 2023.

Hålltider:
- Hallen är bokad 08:00-14:30
- Start för första matchspel sker 09:30
- Sluttid för KM kommer att ske senast 14:00

Anmälan via formuläret är nu stängd. Frågor eller göra en sen anmälan? Skicka ett mail till info@uvbtk.se.

Välkomna!

Välkommen till årsmöte

Publicerad: 16 mars 2023

Välkommen till årsmöte med UVBTK den 28 mars. Mötet hålls digitalt. Skicka ett mejl till vår sekreterare David (davidkinell@hotmail.com) och berätta att du vill vara med, så skickar han ut en länk. David kan även svara på praktiska frågor om hur mötet går till eller hur du ansluter dig till mötet. Vi börjar mötet kl 19:00, men logga gärna in några minuter innan.

Möteshandlingar kommer att skickas ut till alla medlemmar senast i samband med mötet.

Vid årsmötet behöver vi välja in några nya styrelsemedlemmar i stället för David Kinell och Nina Bravo, som har meddelat att de kommer att lämna sina uppdrag i styrelsen, eftersom deras barn/ungdomar kommer att byta klubb. Och vi skulle gärna få in ytterligare någon eller några personer till styrelsen, så att vi kan bygga vidare på vår fina klubb. Prata med någon i styrelsen eller kontakta valberedningen (Åsa Hulthén, tel 0734-174090) om ser att du kan bidra på något sätt. Det måste inte vara som medlem i styrelsen, utan kanske finns det något annat som du kan vara med och ansvara för.

Varmt välkomna!

Tack för i år och tack Craige!

Publicerad: 20 dec 2022

Stort tack till alla spelare för det här året och det är med glädje vi ser hur ni alla har utvecklats som pingisspelare under 2022.

Vid gårdagens avslutning tackade vi också av vår huvudtränare Craige, som dagen till ära förgyllde träningen i tomtedräkt. Stort tack till Craige för allt han har gjort för UVBTK genom åren och vi önskar honom all lycka till framöver!

Men nu är det dags för lite vila och en möjlighet att bara slappna av och ladda batterierna. Måndagen den 9 januari kör vi igång igen i Vilundahallen.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år!

Höstlovsläger

Publicerad: 26 okt 2022

Nu är det snart höstlov och vi tar paus i all ordinarie träning fram till måndagen den 7 november.

Under lovet är det läger på dagtid måndag-onsdag i Vilunda, med träning kl 10-15. Ledare är Wiktor och Samuel. Det vore kul om fler anmälde sig, det går bra att vara med enstaka dagar. Anmälan görs till kassor.uvbtk@gmail.com

Så till en nyhet som vi har pratat om på de senaste träningarna: Vår huvudtränare Craige Campbell kommer tyvärr att sluta sitt uppdrag för UVBTK efter årsskiftet. Craige vill hitta nya utmaningar och vi önskar honom ett stort lycka till!

Hälsningar Styrelsen i UVBTK

Julavslutning 2022

Publicerad: 6 dec 2022

Julavslutningen, den 19 december, har pingisskolan träning som vanligt kl 18:30-19:30. Vi får se vad Craige och övriga tränare hittar på som avslutning.

Kl 19:30-19:40 har vi en gemensam samling med Pingisskolan och Träningsgruppen, för att tacka för den här terminen och för att önska lycka till, till de som lämnar oss. Vi har några spelare som har annonserat att de kommer att söka utmaningar i en ny klubb efter jul. Efter samlingen fortsätter Träningsgruppen med sin sista träning innan uppehållet.

Måndagen den 9 januari startar vi den nya terminen, enligt nuvarande grundschema:

Pingisskolan tränar i Vilunda på måndag och onsdag kl 18:30-19:30, samt söndagar kl 16-17 i Breddenskolan.

Träningsgruppen tränar i Vilunda på måndag och onsdag kl 19:30-21:00, samt söndagar kl 17-18:30 i Breddenskolan.

I nuläget är det lite oklart hur nivå-indelningen kommer att göras inom de olika grupperna, delvis på grund av att vi inte vet vilka tränare och ledare som vi kommer att ha tillgång till. Men vi utgår ifrån att vi kan göra något bra med de resurser som vi har och räknar med att det kommer att bli en rolig pingis-vår.