UVBTK:s årliga pris

Årets Ragnar

UVBTK delar årligen ut ett pris till minne av Ragnar Hedenius, klubbens grundare. Priset delas ut till en tjej respektive kille i UVBTK, utifrån kriterier som träningsflit, god inställning, personlig utveckling och kamratskap.

Årets Ragnar 2023

Juno Lundgren

Du visar alltid stor entusiasm vid pingisbordet där du alltid vill ge allt, det har gjort att du utvecklats mycket som pingisspelare. Under klubbmästerskapet visade du stor kämparanda och höll inte igen. Det är alltid kul att coacha dig, då du alltid tar till dig och lyssnar. Det kommer att vara fantastiskt att se dig utvecklas än mer som spelare!

Taha Sabah

Vid pingisbordet ger du alltid 100% och strävar alltid mot att bli bättre. Du har vågat dig ut och spela i tävlingssammanhang, där du representerat klubben väl. Det har du också gjort när du visarfint kamratskap och god inställning. Taha, du har verkligen utvecklats som spelare och som person, därmed har du blivit en värdefull del av klubben.

Det är med stor glädje som vi utser er till Årets Ragnar, Juno och Taha!

Årets Ragnar 2022

Pranamya

Du är en bra kompis och du kommer till träningen med glädje och energi. Under säsongen har du tävlat i lagtävlingen Rookie-cupen och i flera individuella tävlingar. Du har haft fina framgångar, men viktigast är kanske att du har vågat pröva på att tävla. På det sättet är du också en förebild för andra spelare i klubben och en fin representant för klubben. Vi ser fram emot att följa din fortsatta utveckling mot att bli en riktigt bra pingisspelare.

Samuel

Det som alltid har kännetecknat dig är din vänliga och positiva inställning till alla du möter. Målmedvetet arbete under flera säsonger har gjort att du nu har höjt ditt spel till en ny nivå, som är bättre än dina tävlingsresultat visar. Idag är du en av klubbens bästa spelare. Du har dessutom, på ett väldigt fint sätt gått in rollen som tränare i en grupp för nybörjare. Vi ser fram emot att följa din utveckling både som spelare och ledare.

Det är med stor glädje som vi utser er till Årets Ragnar, Pranamya och Samuel!

Årets Ragnar 2021

Freja

Av alla spelare i klubben är du en av de som har utvecklats allra mest under den här säsongen. Du har tränat flitigt och du har även provat på att vara med på träningsläger. Du kommer till träningen med glädje och med en energi som sprider sig bland både klubbkompisar och tränare. Vi ser fram emot att följa din fortsatta utveckling mot att bli en riktigt bra pingisspelare!

Johannes

You have come a long way this year. You have learned to push and use your body in different ways and you have had a lot of improvement in your game. You are also on the way to becoming the only type of coach that counts: a constant coach. You have dedicated yourself this last year to our developing new players – one only has to look at the statistics to understand exactly how much time you have put in. You have also been helping newer members of ”Träningsgrupp 2” to help them fit in. Always well behaved and kind.

Det är med stor glädje som vi utser er till Årets Ragnar, Freja och Johannes!

Årets Ragnar 2020

Juni

När man är en perfektionist kan det kännas svårt att vara nöjd med det som man uppnått. Men vi som är dina coacher, ledare och klubbkamrater ser hur hårt du jobbar och hur långt du har kommit i din utveckling. Och framför allt ser vi vilken fin kompis och förebild du är!

Eliah

Under det senaste året har du kämpat hårt och fokuserat och det har gett dig en fin utveckling både som pingisspelare och som person. Du har representerat klubben i tävlingar och i seriespel och du har blivit en resurs för alla dina klubbkamrater.

Det är med stor glädje som vi utser er till Årets Ragnar, Juni och Eliah!

Årets Ragnar 2019

Emma

Under förra säsongen gick du från Pingisskolan till att etablera dig i träningsgruppen. Du tränade hårt och visade fin inställning. Under hösten 2018 tog du sedan en paus från pingisen, för att satsa mer på fotbollen. Efter vintern kom uppenbarligen längtan efter pingisen tillbaka och du började träna en kväll i veckan.Vi vet inte riktigt hur det gick till, men det visade sig att du kom tillbaka på en ännu högre nivå än tidigare. Med teknik och kontroll som en riktigt bra spelare! Du deltog på påsklovslägret med bra inställning och du avslutade säsongen med att delta i Roslagsknorren.

Tian

Du är en bra pingisspelare och du är snäll och vänlig mot alla - en god förebild för både yngre och äldre. Den här säsongen har du representerat klubben i seriespelet och i flera individuella tävlingar och du har skött din egen träning med stort fokus. Under våren 2018 fick du pröva på rollen som hjälptränare och du gick den grundläggande tränarutbildningen. Sedan dess har det varit väldigt roligt att följa din utveckling. Du vågar ta plats, du är engagerad och pedagogisk och du har visat att du tar ansvar - både i Pingisskolan och på söndagsträningen i Breddenskolan. När det har behövts har du även tagit ansvar för den grupp där du själv ingår som spelare. Utan tränare kan vi inte driva en pingisklubb och i dig har Craige och övriga tränare fått en kollega att räkna med.

Det är med stor glädje som vi utser er till Årets Ragnar, Emma och Tian!

Årets Ragnar 2018

Matilda

På träningen är du alltid fokuserad och har en positiv inverkan på andra. Du kämpar på, du är uthållig och ger aldrig upp. Du hjälper andra och är verkligen ingen ”pingis-snobb”. Du vågar också pröva dig fram, som när du har följt med till Ängby och andra ställen för att träna. Fortsätt att satsa (och böj lite mer på knäna, hälsar Craige) så har du en lovande pingisframtid framför dig!

 

Daniel H

Du är uthållig, målmedveten, entusiastisk och optimistisk. Du sprider glädje och energi på träningen och har alltid en positiv inställning. En av de mest minnesvärda stunderna var att få se dig ta medalj vid tävlingen ”Smashen”, i samband med USM. Fortsätt att vara den du är, så kommer den medaljen bli den första i en lång rad av priser som du kommer att få ta emot.